RSS folyam
2015.11.28.
2009. június 12. péntek 06:41 - Vaddi

Milyen nőről fantáziál a pasi?

"A férfiak vizuális típusok, ismerkedéskor első körben az érzékeikre hagyatkoznak, csak utána elemzik mentálisan a látottakat.  Az újságok címlapján szereplő bombanők a fantáziát szolgálják ki, ami a pasiknál mindennél fontosabb" - meséli Pantl Péter, az egyik férfiaknak szóló magazin főszerkesztője, aki az egész férfitársadalom nevében mondott néhány gondolatot a pasik álmairól egy sajtótájékoztatón.

Pantl Péter és Dr. Almássy Kitty most csak a külsőségeket vették górcső alá
Az ideális nő hosszú, hullámos, barna hajú, idomai teltek
Látvány és illat: a pasi-fantázia két alapja A főszerkesztő azt is elmondta, hogy azt csak a nőknek árulják el, hogyan is néz ki egy ilyen címlaplány a fotózás előtt, amikor hajnalok hajnalán, smink nélkül megérkezik a helyszínre. A férfiakat ez ugyanis nem érdekli, a magazinokban látott hölgyekről csak álmodozni szeretnek, arra már nem kíváncsiak, hogyan fotósoppolják tökéletesre ezeket a csajokat. És ha már a férfiak álmairól volt szó, az is kiderült, hogy a látványon kívül az érzékekre is szívesen hagyatkoznak a pasik: "a nő illata az egyik legfontosabb dolog: nincs jobb annál, mint amikor a partnerem haja különleges illatárban úszik" - áradozott Pantl Péter, aki azért nap mint nap találkozik a pasik álmaival olvasói levelek formájában.

Létezik a "kollektív férfi-tudatalatti"Ha már a hajról volt szó, Dr Almássy Kitty pszichológus arról is beszélt, hogy létezik egyfajta férfi "kollektív tudatalatti", amire a pasik többsége asszociál erotikus fantáziáláskor. Az egyéni különbségeknek valószínűleg se vége-se hossza természetesen, de állítólag a legtöbb pasi ösztönösen a hosszú, hullámos hajú, telt idomú nőket vonzónak tartja. "Ez persze nem jelenti azt, hogy a rövid, szőke hajú csajok nem lelnek párra - mondta a szakértő - hanem inkább arról van szó, hogy létezik egyfajta tudatalatti kép a férfiakban arról a nőről, aki a fajfenntartásra leginkább alkalmas, és a szelid, befogadó női archetípust megtestesíti. Ezt a nőt ösztönösen szexisnek tartják első látásra, még ha nem is akarnak vele komoly kapcsolatot.

"Még jó, hogy ezen a beszélgetésen nem esett szó a belső értékekről és az intellektuális kvalitásokról! ;) Azért reméljük, ezt is mérlegelik a pasik párválasztáskor... ha fantáziáláskor nem is feltélenül. :

D
Kommentek
címkék: Pasik, álomnő
Friss a rovatban

  

Szavazz!

Hol hallgatsz legszívesebben zenét a neten?