RSS folyam
2015.11.26.
2011. december 7. szerda 14:00 - reka

Milyen állat illik hozzád?

Horoszkópod befolyásolja, milyen háziállattal jössz ki a legjobban!

kép: northfoto


Némely jegy szülöttei alkalmasabbak arra, hogy kisállatokkal osszák meg az otthonukat, míg mások nem annyira. Ha éppen azon gondolkozol, milyen jó is lenne újabb taggal bővíteni a családot, nézd meg, hozzád milyen fajta állat illik a legjobban!

Egy régi szemlélet szerint a Kos, a Bika, az Oroszlán, a Nyilas és a Bak jegyek nagyon szoros összeköttetésben állnak az állatokkal. Sokszor ezért állatjegyeknek is nevezik őket. Ha a te is közéjük tartozol, akkor tökéletes gazdája leszel egy energikus, örökmozgó házi kedvencnek, főleg, ha négylábúról (kutyáról vagy cicáról) van szó.

Az Ikrek, Mérleg, Vízöntő és Szűz úgynevezett humánus jegyek. Ha te is ilyen vagy, akkor minden bizonnyal könnyebben létesítesz kapcsolatot az emberekkel, mint az állatokkal és a kötődés is erősebb. A kettő persze nem feltétlenül zárja ki egymást, például a Levegő jegyeknek kifejezetten jó társ lehet egy beszélő papagáj! A Föld jegyű Szűz kedveli az "igénytelen" állatokat, amikkel nem kell túl sokat foglalkozni. Jól jöhet például egy akvárium vagy egy rövid szőrű, esetleg kopasz macska.

A Víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) talán a legönzetlenebbek, legodaadóbbak az összes közül. Így, tökéletes társra találnak egy olyan állatka személyében, aki rengeteg törődést igényel. Számukra egyáltalán nem okoz problémát, ha sok időt és energiát kell szánni kis kedvencükre. Érdekes és szívmelengető élmény lehet például menhelyről származó és/vagy sérült, beteg állatot fogadni a családba.

Igaz rád a leírás? Szíved szerint milyen állatot választanál?

Kommentek
címkék: állat, ezo, Horoszkóp