RSS folyam
2015.11.26.
2009. szeptember 23. szerda 14:36 - csicsi

Kristen Stewart és Robert Pattinson - se veled, se nélküled

Robert Pattinsonról és Kristen Stewartról már lassan több mint egy éve sztorizgatnak a bulvárlapok: együtt vannak, csak tagadják, eljegyezték egymást, Kristen már terhes Robtól stb. Lássuk be, a legképtelenebb hírnek is van valamilyen alapja. Kérdés inkább az, mi mit látunk meg a hírek mögött. Kicsit összefoglaltuk, mit is lehetett eddig megtudni az Alkonyat szerelmespárjáról.

Először is szögezzük le, a férfi és nő közötti barátság nem lehetetlen, de nehezen megvalósítható, netán különféle engedményekkel - alkalmi szex stb. - lehet rábólintani: igen, van férfi-nő barátság. Ezért mi sem tesszük le a voksot abban a témában, hogy Kristen és Rob csak barátok, szexpartnerek, vagy egy igazi románc szereplői. Döntsétek el ti! De azért összekapargathatjuk - jelezzük, a teljesség igénye nélkül, mi vagyunk mi? oknyomozó riporterek? -, mi is történt közöttük, és milyen pletykák kaptak szárnyra velük kapcsolatban az elmúlt egy évben. És igen, időnként szívni fogjuk a vérüket. Nem tetszik?

Az ok, amiért Robert lett Edward

Azon kívül, hogy jó választás volt Robertet megszerezni Edward szerepére, azért nem ilyen egyszerű a sztori a válogatásról.

Rob azért ment el egyáltalán a meghallgatásra, mert megtudta, Kristen Stewart játszaná Bella Swan szerepét. Robnak pedig már régóta bejött Kristen, szóval egy esélyt adott magának, hogy hátha együtt játszhatnak. Összejött neki.

Színjáték vagy valóság?

Robert és Kristen annyira nagyon jól játszották Edward és Bella szerepét, hogy sokan - pontosabban megfogalmazva azok, akik Robert-Kristen kapcsolat pártiak - nem csak a vásznon tartották/tartják őket egy párnak, hanem a való életben is. Ezt nem igazán lehetett cáfolni, legalábbis a laikusoknak, hiszen a róluk fel-felröppenő hírek többsége arról szólt, hol, mikor, milyen körülmények között látták őket...együtt!!! Csak hogy röviden összefoglaljuk milyen hírekről beszélünk. Mellesleg ezeknek a többségét a neonon is olvashattátok. Pl.

Mi lenne nagyobb öröm azoknak, akik már a kis Roberteket, Kristeneket látnák szaladgálni a lesifotós képeken, ha kiderülne Kristen Stewart Robert Pattinsontól terhes. Erre persze abból a teljesen megalapozott hírből következtettek az újságírók, hogy az egyik nagyon közeli barát szaladt le terhességi tesztért Kristen helyett. Minden bizonnyal csak így történhetett.

Aztán, ha már "megvan" a gyerek, természetesen nem hiányozhat az esküvő sem, hiszen ha már, akkor... Szóval fellebbent a hír, Kristen és Rob eljegyezték egymást. Erről többet is megtudhatsz, ha fellapozod a szeptember 24-én megjelenő BRAVO-t.

Sokan úgy vélik, az egész csupán jól kitalált hírverés, hogy szó legyen a két sztárról, nehogy elfelejtsék őket. Nem mintha el lehetne, hiszen az Alkonyat-láz lassan már bozóttüzet okoz. Meg azért tegyük hozzá, nem valószínű, hogy kedvenceink a kamerák előtti színészkedés után még nagy kedvet éreznének ahhoz, hogy megjátsszák magukat. Ebből pedig az következik, ha nem is igaz minden részlete a híreknek, az alapja mindegyiknek ugyanaz: Kristen és Robert nagyon összemelegednek, ha közel vannak egymáshoz, így vagy úgy.

Ha már témánál vagyunk...

...nem egyszer buktak már le ők ketten: koncerten csókolóztak, állítólag; egymás hotelszobájából próbáltak meg feltűnés nélkül kiosonni, sikertelenül. Mellesleg, ha olyan nagyon csak barátok, akkor miért kell rejtőzködni, meg letagadni az együttléteket. Azt viszont jól csinálják, hogy nem borulnak ki, és fenyegetőznek, minden egyes megjelent cikkek kapcsolatban, azzal ugyanis csak még inkább megalapoznák viszonyuk, kapcsolatuk létezését. Így viszont a kétely még mindig ott van az összes pletyka hátterében. Hogy ők most együtt vannak-e, ennek a horderejű kérdésnek az eldöntését rátok bízzuk. A Taylor-pártiak nyugodtan tiltakozhatnak, a Robert-ellenzőkkel az oldalukon. És csatlakozhatnak a hírgyártás ellenesek is. A többiek pedig drukkoljanak nekik.
Kommentek
 

Szavazz!

Hol hallgatsz legszívesebben zenét a neten?